where to begin?

Hej igen alla läsare =) kände att det nu var dags igen att ta tag i bloggen då det hänt mycket skoj!

Kan ju börja att säga att jag nu är 24 år, min födelsedag var den 7 november.
Tösen min och jag gick ut på kvällen och åt på en mycket mysig restaurang "Indigo" en restaurang som serverar "tapas" alltså, spanska smårätter. Det var mycket mysigt! god mat också! I födelsedagspresent av älsklingen fick jag Tracys Hämnd på dvd :D (kultförklarad mini-serie/film som jag såg mkt på när jag var mindre, sjukt bra!) Hon hade även gjort den gulligaste "tavla" typ nej men massor utav ord på ett papper som symboliserar oss och vår kärlek:)
Jag hade även innan förbokat Gears of war 2(tv spel till xbox 360) som släpptes på min födelsedag =D älskar gow spelen.
                                                                      
                                                     
All in all så kunde jag inte haft en bättre födelsedag!


Nu till det som hände igår då  =), för ca 1 vecka sedan fick jag nys om att Hideo Kojima (spelskapare som gjort bland annat metal gear solid serien, snatcher, policenauts, zone of the enders) skulle komma till stockholm Lördagen den 22 nov, för att träffa fans och signera spel. Lyrisk som jag blev beställde jag typ direkt tågbiljetter till mig och gumman. jag äger spelet "Snatcher" till sega mega cd som han har producerat. jag ÄLSKAR verkligen det spelet, och tanken att få det signerat var som en dröm.
Självklart informerade jag min lika tv-spelsintresserade bror om händelsen, då han har spelet "Zone of the enders" till Playstation 2. SÅ han skickade upp spelet till mig så vi skulle få det signerat med!

Iaf igår begav vi oss till stockholm! tågresan tog ca 2 timmar, gick rätt fort ändå, och man kände fjärilarna i magen =P
väl framme i sthlm C traskade vi fort mot webhallen, där signeringen skulle ske, tog kanske 15 min dit. Jag var lite förberedd på att det skulle vara SJUKT mkt folk, men ack nej till min förvåning var det inte så mkt ändå.
För att det skulle bli lite organiserat med kösystemet och så så blev man uppskriven på en lista, älsklingen och jag blev nummer 97 och 98 har jag för mig :D (enbart de 150 första personerna var garanterade autograf.)
   
där resan började...                lite kö framåt...                lite kö bakåt...            


kön inne i webhallen


Kul också att vi såg Tobias Bjarneby, som är chefredaktör på tv spelstidningen LEVEL i kön =D, hörde att han hade med sig metal gear solid till MSX ^^

Väl inne i webhallen gick det rätt fort att få komma fram till honom. Nu var det min tur, småpirrigt nu...eller ja rätt mycket pirrigt! tog ur framsidan på spelet (snatcher), och innan man fick gå fram till hideo fanns det personal som kollade  att spelet man skulle signera var riktigt o inte fejk o sånt, men när de såg mitt snatcher både såg och hörde jag en positiv förvång liksom "oj han där har snatcher med sig typ" =D syntes på kojima med att han uppskattade det:D, ja så gick jag fram, medans han skrev autografen frågade jag honom: "do you think you will make a Snatcher 2??" han skrattade lite då och såg bara allmänt glad ut =P (verkar va lite av den tysta typen), såg på hans personal till höger om honom att hon me tyckte det var skoj att någon tog med sig något annat spel än just Metal Gear Serien. Efter han skrivit klart sa jag "thanks alot it's been a pleasure" så skakade vi hand, och direkt kunde jag inte fatta vad jag just gått igenom...OTROLIGT stort ögonblick för mig! =D fick rysningar efteråt.

Helena var efter mig och fick min brors zone of the enders signerat, är så oerhört tacksam att hon ville följa med, och hjälpa mig signera brorsans spel, då det bara var tillåtet med att få 1 spel signerat / person.
       
mållös....                  signering zone of the enders    inte ledsen direkt...                   

                                                
FÖRE                                   EFTER

Kul också att när vi gick ut ur webhallen igen och jag höll upp snatcher (3e bilden) så ser ni att jag tittar till höger, var för att en kille kommenterade typ "men shit har du snatcher!?!" typ:P hehe kul att iaf några vet vad snatcher är ens, de flesta vet ju nästan bara om Metal Gear Solid serien. Kände mig lite stolt så:P

Efter signeringen gick tösen min och jag och åt på en närliggande asiatisk restaurang, vi tog buffe, de hade sushi, asiatiskt, kinamat ja typ MYCKET:P gott var det!
 
mums säger Helena ;) självgod man ser ut..=P

Etfer vi hade ätit klart gick vi tillbaka till webhallen bara för att kolla om nåt mer hände, och det gjorde det, det var en cosplaytävling efteråt (vem som var bäst klädd utifrån ett hideo kojima spel) vinnaren vann en lifesize snake figur! :O

tjejen i vitt o svart vann

Efter detta gick gumman och jag runt lite och tittade i affärer =) var tokmysigt, men sjukt mycket folk överallt! fick lite new york vibbar...
och man var ju allt annat än pigg i benen efter att ha stått på dem i kön i 3 timmar.....:S
men sedan gick vi till centrastationen där o satt o bara vilade. sen kom tåget och vi var hemma i Örebro igen ca kvart över 7.
Sedan såg vi en film "memento" sen var man helt mör och vi gick o la oss efter filmen.

Var en helt fantastiskt kul och härlig dag vi upplevde tillsammans!
Som jag alltid kommer minnas!

Sayonara! ^^

RSS 2.0