Då har man blivit DHL-are...

Japp ni hörde rätt, kom precis tillbaks från intervjun...och jag börjar på Måndag!:D

SKÖNT me pengar över sommaren!

är så glad!! =D

image42
typ en sådan här kommer jag brumma fram i i sommar =)






Ha det fint/

en glad Ted


~ Mind Over Body ~

Hög tid för uppdatering känner jag!
En del som hänt sen senast jagskrev blogg.

En glad nyhet är att idag, så ringde en snubbe från kurir-jobbet på DHL jag nämnt innan (tror jag nämnt innan...aja iaf) och som ville träffa mig på torsdag för typ intervju! Deras verksamhet var belägen nära Marieberg Köpcentrum. Så innan idag åkte jag buss dit för att se hur lång tid det tog, och för att se VART man går av och så =) tog ca 40 min bussresa dit inte så farligt.

En hel del Inlinesåkning har det blivit av med, det vackra vädret gör ju att man vill åka! Har både blivit aggressive inline såväl som fitness-åkning, skoj! Senast åkte jag med flickan min och en jobbarkompis till henne som kommer från tyskland, mkt trevlig =)
  
Blev en lååång inlines-runda, ända till wadköping där vi satte oss på ett fik och hade det allmänt trevligt en stund, innan vi begav oss hemåt på trötta ben =P


Mer då, hmm, jo såg en riktigt schysst film igår som vi lånat av Helenas föräldrar men har inte sett den förräns nu =P iaf "Fearless" hette den med kampsports-asiaten Jet Li, hade inga jätteförväntningar på den men den visade ha mer än bara coola fighting-scener låg ett djup och fundementalism i den som tilltalade mig mycket! =)

Jet Li's sista kampsportsfilm...


Samma dag jag ska på jobb-intervju kommer flickvännen hem från Sigtuna där hon varit med jobbet och konfirmanderna =) som tur väl är kommer hon va ute o resa me jobbet lika mycket nu, så det blir mer tid tillsammans.



Klockan närmar sig sent nu, ska se på nåt eller spela lite tv-spel,
fred gott folk!

/Ted

=)






Rubrikslös

(Kom inte på någon bra titel på detta inlägg hehe =P.)

Just i denna stund som jag skriver håller Helenas väninna Julia på att färga Helenas hår, blonda slingor blire! blir nog fint. =)

färgning i full gång!

Eftersom det var ett tag sen jag uppdaterade min blogg kände jag att det var på tiden att jag gjorde det!
Vad har hänt sen sist då? jo en tråkig grej är att vädret har varit riktigt kackigt den senaste tiden, kallt, regn, blåst...känns som höst...ruggigt äre, men blir väl bättre snart hoppas jag!
Hoppas iaf det är uppehåll o lite varmare imorgon så man kan åka lite inlines.

SLötittar samtidigt på The haunting som går just nu på tv4+, har den på dvd, men tycker den är rätt medelmåttig faktiskt...inte särskilt otäck. OM jag vill se nåt otäckt poppar jag in Stanley Kubrick's The Shining, eller de japanska ringu filmerna ^^

Idag vaknade jag typ 10 över 1...för att jag var uppe natten innan till 3 eller nåt o spelade jet set radio future (tv-spel)
vissa spel är svåra att avsluta =P, kommer ihåg när jag bodde i Lund för 3-4 år sedan och spelade ut Shenmue 2, började spela halv 11,  klarade av spelet dagen därpå kl halv 7 typ...satt i ett streck...hehe ' man var helt död dagen därpå! =P

Fantastiska Shenmue 2

Det är ca 3,5 månad tills man börjar tolkutbildningen, ska bli så skönt o komma igång med det! Nu går man ju arbetslös vilket kan bli drygt i det långa loppet, men jag är så fruktansvärt glad att jag kom in på utbildningen, som för övrigt är en väldigt svårt utbildning att komma in på! *stolt*

Just det, glömde nästan bort att berätta att igår var Helenas storasyster på besök, med sig hade hon 2 barn som hon satt barnvakt åt, vi åt mat och såg på film "my neighbor Totoro" såg vi på ("min granne totoro") vilket är en helt älskvärd film av geniet Hayao Miyazaki ^^ I all sin enkelhet är den så varm, oskyldig, rolig, lite ledsam och helt underbar! Se den om ni inte gjort det!

Totoro-Totoro!... ^^

Vad mer kan man berätta om...jo, ser ju på Terminator:The Sarah Connor Chronicles (terminator tv serien ni vet) har sett 2 avsnitt ittills och ja, den är rätt underhållande, mkt just för att den bygger på Terminator 2 som ju är såå bra! (1an är med bra men 3an sög märgen ur ett dött kadaver...ja så dålig var den...)

Sarah Connor Chronicles

Imorgon (eller ja idag....) är det Söndag, söndagar är generellt lite tråkiga har jag alltid tyckt..men ja får som sagt hoppas på fint väder så löser sig resten!

Ha det bra alla läsare!

Bye bye! ^^

ZAO - pudgy young blondes with lobotomy eyes

Efter att ha slötittat på Mtv ett tag var jag bara tvungen att slänga upp den här låttexten av bandet ZAO, som uttrycker exakt hur jag själv känner inför de program som sänds där och idealen och hela imagen de vill förmedla...


Pudgy young blondes with lobotomy eyes
Keep their fingers down their throat to attract all the guys
Who will drug them at bars and take them home to his friends
She'll wake up the next day and she'll do it again
Vomit yourself into the social shining spotlight
Pudgy young blondes with lobotomy eyes
Get fat shoved in their chests and sucked out of their thighs
And your new broken nose will look so good when it mends
Worship MTV, watch and worship the trends
Queen of the congregation at a wax museum
Sit and rest at the feet of your airbrushed deity
Follow
Obey
Fall into the crowds
Falling faster
Blind
You're blind
Roll your eyes
Follow and just pretend
Your life is a shallow fleeting trend
Your life is so shallow.


NI som är nyfikna på ZAO's musik kan jag referera hit: www.myspace.com/zao (väldigt bra band btw)

hörs alla! =)

Sommarvärme!

ja, det är löjligt varmt ute i solen!

var på AF idag på uppföljning, gick bra, gick sedan hem då jag såg att "najz prajz" (skivaffär här i Örebro) hade fet rea! halva priset på allt i hela butiken!! Var ju bara tvungen att gå in...
Var nyfiken på Mars Volta's nya album, så ja köpte den! 94:50:- ^^ billigt! Sitter o lyssnar igenom den nu och det jag hör är skönt!


the bedlam in goliath


Helena ska på intervju i vadstena, för svenska kyrkans grundkurs, som jag hoppas hon kommer in på! (önskar dig lycka till på intervjun gumman)

Nu är det lunch-dags känner jag, sedan är det väl bud på att gå ut igen i det strålande vädret.


sayonara!

10 Månader

har gått sedan jag blev ihop med min skatt =), helt sjukt vad snabbt allt har gått! =)
Vi firade genom att gå till "Jensens" vilket är ett steakhouse (kedja från Danmark)
Och ja, det var fint kött och smakade bra! Dock var servicen lite seg...men men.


på Jensens ^^

Efter mätta magar och tunna plånböcker traskade vi hemåt i ett helt fantastiskt väder, såå skönt ute, runt 19 grader i skuggan..sommaren är verkligen påväg!
Väl hemma såg vi på "frusna män söker kärlek" haha typ precis som bonde söker fru...efter det såg vi top model, eller ja - mest Helena.

Dagen har annars tett sig lugn och skön med vackert väder, precis som det ska va!

Just det, igår drack jag min Duff =P haha

god! ^^

Nu ska gosan sova, jag stannar nog uppe lite till o leker me lite tv-spel och dylikt! (ska börja på Shenmue 2, då jag klarade ettan igår för säkert 15:e gången... ;)

C U L8r ALLIG8ORS! =)

mini-update

^^ Idag kom gosan hem! ^^
Hon hade haft det mycket bra i England! skönt att höra! =)
Hon hade me sig lite saker till mig me :D simpsons grejs!!
Gullig hon är!


2 energi-drickor, 1 serietidning,  minttabletter :D



One Flaming Moe comin' up! =D



Nu bluire till o spela lite tv-spel, tjoooo! ^^

me and you and everyone we know...

Imorgon, äntligen kommer Helena hem från England!, har saknat henne denna veckan jag fått vara mestadels själv.
Det som har varit kul är att jag träffat en vän som jag inte träffat sen au-pair tiden i usa, nämligen Malin ^^ vi hade grymt kul i New York!, var ca 1 år sen vi sågs sist! mötte henne på tågstationen igår förmiddags och kändes precis som om vi hade träffats igår! =D Gick i stan lite, åt lunch på la baguette, testade lasagne för första gången där, men den var god, Malin tog tonfisk baguette, smakade lite o den va me god^^
På kvällen såg vi film vi såg "me and you and everyone we know" alla som har sett den vet hur genialisk den är! ^^
rekommenderar den starkt, och kan beskrivas som en film om människor som söker närhet och kärlek, möten mellan folk, dialogen i filmen varierar från komisk till deprimerande o allt därimellan, hyr eller köp den =P



Var riktigt kul o trevligt att träffa malin igen!

vad har jag annars gjort denna veckan kanske ni undrar, well städat hela lägenheten, varit på arbetsförmedlingen. har även ett jobb på G, kanske berättat om det innan, om inte så; det är ett kurir-jobb, via DHL där man kommer köra ut känsliga handlingar/dokument till företag/folk, hoppas jag kommer på intervju då det hade varit perfa att ha något sånt fram tills dövblindtolkutbildningen börjar! wish me luck!
Har även spelat tv-spel som vanligt:p Shenmue då (alltid) helt omöjligt att tröttna på Shenmue 1 och 2...ber för att en 3a någon gång kommer....

Min brorsa och hans tjej har flyttat till Kristianstad också!, kul för dem, de bodde ju i Hörby innan vilket inte är världens roligaste ställe kanske, kul att dem bor i en lite större stad nu och i en större lägenhet, blir kul o hälsa på dem sen när de fått iordning! Hade varit kul om man kunde ha hjälpt till med deras flytt, surt bara att tåg ska vara så nedrans dyrt! Inte undra på att många plankar...

Rent allmänt känns det skönt att våren/sommaren äntligen är på G! Har utnyttjat vädret till att åka inlines, åkte senast nu ikväll med en ny snubbe som med bodde här i örebro, alltid kul o åka me nytt folk!, vi höll till på krämartorget, öbo-kanten. Sedan kom securitas o stannade till bredvid, vi trodde de skulle skälla ut oss eller nåt=P  men han sa typ "ska jag flytta bilen?" eller nåt sånt :Phahaha, lätt schysstaste vakt man stött på!
Åkte där en stund tills man var mör, sedan gick jag hem, åt lite och nu sitter jag här!
Längtar så tills min kärlek kommer hem...1 vecka utan Helena har varit lite tråkigt och ensamt...tur att man träffat lite folk då, både nya och "gamla" (no offense Malin) =P

Och nu ska jag spela lite tv-spel sedan, beroende på hur trött jag är, krascha. =)


hejs-svejs lingonfejs!

RSS 2.0